Gulcanyvz benim oğlumda 2 aylık. Kızımda uyguladığım düzenin aynısını uyguluyorum. 2 aylık bebekler 75-90 dakika arası uyanık kalabilir. Sabah 7-8 arası güne başlatıyorum perdeleri açarak. Emziriyorum gazını çıkarıyorum. Oyalanıyoruz biraz. sonra uyku işaretlerini takip ediyorum. Oğlum saçlarıyla oynuyor uykusu geldiğinde. Yaklaşık 1 saati buluyor uyanıklık süresi. Saçlarıyla oynamaya başladığında altını değiştirip yatağına yatırıyorum. Beyaz gürültü açıyorum. Emziğini verip uykuya dalmasını bekliyorum. Ben yüzüstü yatırıyorum daha uzun uyumasını sağlıyor ama genellikle 1 saat uyuyor. Sonra yine aynı. Akşam da 18:00-20:00 arası gece uykusuna geçmesine özen gösteriyorum. Karnı hafif tokken banyo, sonrasında kremle masaj uyku tulumunu giydiriyorum. Tekrar emzirip yatırıyorum. O saatten sonra emmeye kalktıktan sonra geri hep yatağına yatıyor uykusu açılmıyor. Bazen geceleri kaka yapıyor o zaman altını değiştiriyorum. Yüne bir saat uyanık kalıyor. Yapmazsa değiştirmiyorum. Emip geri yatıyor.