Asiyyrr Iyi gunker annekrim 2 gun once 4 qylik bebegim koltuktan düştü halıya düştü hastaneye falan götürmedim a nornal bir durum olmayınca ama bugun okuduğum postlarda korktum beyin kanamasından bisey olur mu
FerdAzraMira Asiyyrr keşke doktora götürseymişin buraya yazıyorlar kim ne çare olacak anlayamıyorum Allah korusun benim bebeğimin başına gelse ilk aklıma doktora gitmek gelir 1 sn bile durmam buralarda zaman kaybedemem . Geçmiş olsun
MasalsMommy Asiyyrr İki gün geçmiş üzerinden bir şey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz yine de bir götürün bence sonradan ah etmekten iyidir
Madam Asiyyrr ilk 24 saat önemli bir sıkıntı olsa belirti verirdi ama birdahakşne bu kadar rahat olmayın bence çocuk bunyani konuşamıyor anlatamıyor birşey olsa anlamazsınız geç olur müdahale edildiğindede
Asel1naz2 Asiyyrr Benim de düşmüştü kafayı yedim en sonunda götürdüm tografi röntgen çektim birşey yoktu çok şükür inşallah sizinde yoktur ama götürün doktora ben iki üç defa götürdüm oyuzdn çekti doktor