Bhr28 balcicegin_annesi şahsi fikrim kesinlikle kullanışlı değil, yani biraz daha büyük olması lazım çocukların kirletmemesi için 😅 mesela kızım 2.5 yaşında koltukları boyadı, parkeleri çizdi, halılarda sanatsal çalışmalar yaptı 😂 biraz daha büyüsün bende değiştirmeyi düşünüyorum
Aklimdasin balcicegin_annesi kullanılır neden olmasın. Bembeyaz koltuk kullanmıştım büyük oğlumda. Cocugu alıstırmak önemli. Tertipli düzenli olursa sıkıntı olmaz. Üstelik Hiç pike örtü kullanmadım sımdı 2. Cocugum var yine öyle kullanmıyorum
Fkt balcicegin_annesi Renkten ziyade mobilya kumaşının önemli olduğuna inanıyorum leke tutmaz kumaş olması çok önemli. Chester koltuk takımı kullanıyorum yeşil ve koyu bej tonları aşırı kirleniyor ama ıslak bir bezle sildiğinde leke bırakmıyor çok memnunum tavsiye ederim.
Peki balcicegin_annesi ben koltukta koyu tonları daha çok seviyorum ama açık ton da kullanılabilir yeni kumaşlar leke tutmuyor ama çizilme boyanma ve bir şey dökülme durumunda hemen silin öylece kalmasın yine de
balcicegin_annesi Benimkiler biri 4 yaş biri 2 yaş 😁 sütlü kahve de kullanışlı olmaz mı sizce ya yeni çıkan kumaşlar baya iyi diyorlar
Dilaylaa Renkten çok kumaş kalite önemli, leke tutmaz kumaş olursa ne dökülürse dökülsün ıslak bezle bile silince çıkar. Benim evimde beyaz, ve gri tonları tüm eşyalarım. Yani çay kahve dök ıslak bezle sil tamam.
balcicegin_annesi Dilaylaa sizin hangi markanın koltuk yakınları ve mobilyaları acaba bakınıyorum ama markalar konusunda hala karar veremedim
Beren-2020 balcicegin_annesi ben istikbalin almıştım kızım Keçeli kalemle boyadi çikolata falan yemek lekesi v.b ama silince geçiyor benim koltuklarim gri krem ama leke tutmuyor güzelce silince hiç sorun yok. Ama halım ı gri lacivert tonlarında aldım sade değil yani