Oğlum 9 aylık olmak üzere. Son günlerde iştah sıfır. Yemek görünce heyecandan çıldıran ağzını açan çocuğum gitti yerine kim geldi bilmiyorum. Kendi kendine yesin diye de teşvik etmeye çalışıyorum pankek mücver vs yapıyorum yok bi o eline alıyo bi bu eline sıkıyo mıncıklıyo elinde bişey kalmıyo boş eli ağzına götürüyor sonra da sinirleniyo. Ek gıdaya başladığımız günden beri çorba bile olsa ellemesine müsade ettim hep eline de verdim yedirdiğim şeylerden. Kaç gündür bişey yemiyor beni emiyor. Bi şekilde sevdiği şeyleri yapsam yer. Devamlı sevdiği yemekleri yaparsam da çeşitli beslenmemiş oluyor. Ya da bunu yemedi hemen bi sevdiği çorbadan yapayım desem yediririm. Ama bunu yapmak istemiyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum. Bu öğünde bu var başka bişey yok. Eğer başka yaparsam yemedi diye buna alışır diye düşünüyorum. Yanlış mıyım bu konuda ? Asıl sormak istediğim nasıl kendi kendine yemeye alıştırabilirim ? Eline verdiğim yemeklerle daha çok oynuyor çünkü yemektense. Sizler ne yaptınız ?