Elfbsra Merhaba tecrübeli annelerimiz. Kızım 15 aylık evde olsun dışarda olsun yürürken çok ama çok düşüyor istemsiz bir şekilde 1 yaşından 1 hafta sonra yürüdü. Böyle yavaş giderken bi baktım düşüyor evde yanıma gelirken hop düşüyor normal mi acaba
Mircet Elfbsra kizçem 21 aylık şort giydiremiyorum 😂 bacaklar mor düşe kalka büyüyecekler sözü cidden doğruymuş
Elfbsra Deletedmom3544 ama inanır mısın hep düşüyor Google’da baktım beyninden gelen birsey olabilirmiş
Deletedmom3544 Elfbsra evet normal canım daha dengeyi tutamazlarki geçen gün ben bile düştüm onu tutayım diye
Deletedmom3544 Elfbsra yok canım o kadar evham yapma çocuk bu yine de tereddüt ediyorsan göster doktora ama sanmıyorum
Esra1202 Benim kizimda 2 yasina girecek bazen hic sebep Yokken sanki ayagi bosluga geliyomus gibi ya da dizleri ayni sekilde bosluga düşüyormuş gini olup düşüyor
Esra1202 Çocuk doktoru yürürken etrafa odaklandığı icin olduğunu söyledi .yani bizim gibi yere bakip onune bakip değilde gidecegi oyuncağa odaklanıp gittiği icin olur mus
Esra1202 Kaslarında zayıflık yoksa sıkıntı yoktur demişti.ben zaten değerlerine de baktırdım normaldi
Miraesila Benim yeğenim de öyleydi bi baktık ayak tabanları düz müş doktora gittik özel ayakkabı varmış onu kullandı geçti şimdi hiçbir sorun yok
Miraesila Elfbsra hayır fark edilmemiş şans eseri ben yürürken neden tuhaf yürüyor neden düşüyor diye araştırarak bulmuştum