Hilcak Annebaliii21 pankek, mücver, yoğurt çorbası gibi şeylerin içinde ayırt edeceğini sanmıyorum. Onları da mı yemiyor? Yumurta önemli bir besin, zorlamak olmaz tabi ama gizleyerek yedirmeye çalışmanızı tavsiye ederim ☺️
deniz_063 Annebaliii21 hurma özüyle birlikte denedinmi? benim kızımda sade yumurta sevmiyor çok nadir tavada çırparım elimle yedirirsem yer bide hurma özü dene denemediysen
AyazisMom Annebaliii21 Sade sevmiyor olabilir belki ama karışımda da ayırt edip yemediği oluyormu mesela yumurta labne pekmez karışımı olabilir - yumurta avokado muz krısımı olabilir - yumurta bebe bisküvisi kayısı yada şeftali olabilir üzerine ceviz rendesi gibi tariflerle deneyin yumurta sarısı gelişime çok katkısı bulunan sağlıklı ve önemli bir besin
Annebaliii21 Hilcak genel olarak oğlum bir şey yemiyo sevdiği şeyler patates köfte pudink o yüzden endişeleniyorum da
deniz_063 Annebaliii21 büyükmüşte ben ufak sandıydım patatesli deneyebilirsin rendeleyip omlet tarzı. ben sadec teklif ediyorum istemediğinde hurmayla tatlandırıyorum🤔
Asi-ka Benim oğlumda 20aylık yumurta dahil doğru düzgün birşey yemiyor.tavuk çorbası var sevdiği onun terbiyesine kullanıyorum,arada pankek akıtma yapıyorum canı çekerde yerse ne ala
Bisracinarkartal Annebaliii21 benim oğlumda tek başına yumurta sevmiyor cici bebe ve peynir içine karıştırıp veriyorum yumurtayı sabah kahvaltimiz bu şekilde oluyor
Annebaliii21 21 aylık hep karışımlar yiyo zaten her gün vermeye çalışıyom da bezdim artık yumurtayı karıştırmaktan ama bu kadar önemliyse yapp vercez bir şekilde