Deletedmom5151 oğlum bu ara beni mahvediyor huysuzluk uykuya dalamama kullanan varsa bakabilirmi rica etsem
AbdullahEmir glam canım rica etsem benimkinede bakabilirmisin iki tane diş aynı anda çıkartıyor beni mahvediyor Doğumu 09.11.2018 şimdiden çok teşekkür ederim 🙏😊
Deletedmom5151 Damla33 bugün 6 aylık olduk ama yaklaşık 1 haftadır ömrümü tüketti özellikle uykuya dalma konusunda savaş veriyorum
Damla33 Deletedmom5151 benimdd 3.5 aylik bugun kollarim koptu uyumuyo uyusa 5 dk sonra uyaniyo aksam en son cigligi basti yeni uyudu ama kol kalmadi bnde kucakta gezidrmktn
Deletedmom5151 Damla33 psikolojim bozuldu inan sürekli çocuğa bağırırken buluyorum kendimi her uyku öncesi mizmiz uyuyor gözünü oluşturup geri kalkıyor yoruldum yani 1 haftada
Damla33 Deletedmom5151 benimde oyle ya sana uyudu yazdim 2 dk sonra uyandi simdi tekrar uyuttm kac dk uyuck bakalim.bnde cok sinirleniorm o agladikca sanki dövmüşüm gibi agliyo
Zynpclhc Merhaba benimde bakabilir misiniz tahmini doğum tarihi 8haziran 2019 doğum tarihi 31 Mayıs 2019 erkek teşekkürler simdiden