Aliarel Kızlar bebeğim 4 ay 26 günlük. Hava çok sıcak. Odası 32 derece. Şu verilir mi,siz veriyor musunuz?
agacsizkoala Aliarel bence verilir yenidoğan da değil sonuçta, sudan zarar gelmez susuzluktan zarar gelir diye düşünüyorum
Gokcennderenn Aliarel 6 aya kadar verme deseler de bence verilir neden bence diyorum bazı doktorlar ver bazıları verme diyor bazı sağlık ocaklarında verin özellikle mama kullanıyorsa bazıları verme diyor kesin net bilgi yok ablam 6 aya kadar vermedi su yigenim 5 gün hastanede yattı susuz kalmış vücudu bu arada İzmir de oturuyorum yanıyor buralar
Beno Aliarel ben bir ayliktan beri veriyorum hem emiyor hem mama içiyor sonuçta mamada su ile yapılıyor.anne sütüde yüksek oranda su içeriyor.mamadan sonra en azından bir lokmacik ağzını temizlemesi için veriyorum.su hayattır ben zararlı olacağını dusunmuyorum
Toprakseyran Aliarel ay bence vermelisin çok sıcak o da insan onun da ciğerleri var susuzluktan halsiz düşer mahfolue. İçir serinlesin doya doya içsin. Ben yçgeçen sene böyle yazın ortasında doğurdum doktorum su ver dedi doğar doğmaz bunu söyledi doktor bile. Çok sıcak susar o da ver çay kaşığıyla ne kadar içerse dedi ve doğduğundan belli veriyorum 1 ay sonra yaşına girecek.
UrasEgeBabysMom Aliarel İzmir’de yaşıyoruz acayip sıcak bebeğim son 5 gündür az çiş yapıyor çünkü çok terliyor. Doktoruna mesaj attım anne sütüyle beslendiği için 6. aya kadar su verme dedi bana🥲
Idilg Mama ile besleniyorsa doktorum 1 cay kaşığı şu ver arada demisti ağzında kalıntı kalmaması için
UrasEgeBabysMom Aliarel Ne kadar vermeyi düşünüyorsun canım banada fikir olsun, bende vermek istiyorum susuz kalmasın bebişler
Aliarel UrasEgeBabysMom valla çoğu kişi veriyormuş zaten. Hazır suyu kaynatıcam küçük soluğa koyup soğutcam. Emzirdikten sonra ne kadar cekiyosa o kadar var dediler bana öyle yapicam. Çok cekerse alırız ağzından.
Aliarel UrasEgeBabysMom verdin mi suyu? Ben verdim bebeğim çok rahatladı. Iyi yaptım susuzluk daha tehlikeli
UrasEgeBabysMom Aliarel Bende akşamdan beri azar azar veriyorum canım aşırıya kaçmadan. Ama hala az çiş yapıyor benimki, sıcaktan çok terliyor sıvıyı bu şekilde atıyor diye düşünüyorum🤔
felis Benimki de 4 ay 27 günlük, sadece anne sütü alıyor ve doktor önerisiyle günde 2 tatlı kaşığı veriyorum (sıcaklar sebebiyle bir miktar arttırmayı da düşünüyorum).
Ayseciimm Bebeğinizin bıngıldağını kontrol edin yeni emzirmeniz veya mama verdiğiniz halde hafif çöküklük varsa sıvı eksikliğinden kaynaklıdır az miktarda verebilirsiniz(doktorunuza danışarak)