alchn O kadar halsiz bitkinm ki ne yemek istediğimi bile bilmiyorum canım biseyler istiyor ama hiç halim yok hiç yapmaya migdem delinmiş gibi aç ama yok yaa yapamıyorum pratik ne yapsam birde gizli şekerim varmış hep tatlı istiyor canım
Halimea alchn pilav yapın yanınada salata , patates salatası yada makarnada olabilir kendinizi aç bırakmayın cnm havvalarda sıcak.
leyoon alchn Canımm en basiti salatalık domates doğra biraz peynir yumurta mis gib olur ağır da gelmez
Oznurkk alchn yemek sepetinde 50 TL ye 40 TL indirim var da 🙈 Evinizi bilmediğimiz için ne yapabilirsiniz bilemiyorum . Komşum olsan getirirdim hemen 🥰
alchn Halimea herhalde ondan elim kolum kalkmıyor hep bulantı halsizlik aşırı açım ama mutfağa gittim mi migdem bulanıyor hep çikolata kek tarzı şeyler devam edersem böyle gizli şekerim kalıcı olcakmis doktor hiç bu kadar düzensiz beslenen biri görmedim dedi üç gün atıştırmalık idare ederim o kadar kötü bişey yeme alışkanlığı yok kilo da sabit 65 gitmez asla ha bire siserim
Halimea alchn ya cnm dikkat et kendine böyle olmaz ki , halin olmayınca hemen ekmek arası birseyler atıstir, o seni bir kaç dk idare eder sonra kendine yemelik yemek yap . Akşam yemeklerini nasil yapabiliyomusun cnm.
alchn Halimea hiç yemem hep oğlum hazırlarım ben hep yemeği unuturum valla tok gibi hissediyorum oğlumla ilgilenmekten çok iştahsız çocuk iki saat uğraşırım yorulurum bende diyarın😆
Halimea alchn oğlunuz yatınca yiyin cnm gizli sekeriniz var cnm riski artmasın cok tehlikeli. Lutfen kendiniz icin birsey yemelisiniz.🧡
Oznurkk Rabia4646 yeni hesap açıp 40instagram kodunu girmelisiniz. Hesabınız varsa silip tekrar açın ben dün öyle yaptım.😌