sosyeticmavis Kolajene başlicam eczaneye sordum peptage öneririm dedi almadan size de sormak istedim deneyn var mı aranızda?
Deletedmom62626 sosyeticmavis ben içmiyorum cildime kullanıyorum. C vitamini collagen yada hyluranik asit üzerine güneş kremi
leyoon sosyeticmavis Ben bu kışın kullandım lekelerim için lazer tedavisi gördüm cildim daha hızlı yenilensin onarılsın diye verdi doktor memnun kaldım öneririm
sosyeticmavis elfbhrr Ne gibi etkileri oldu sizde? Benim cildimin nem dengesi yok aşırı kuruyuo kremler falan kar etmiyo artık nemlendirmeye yarar mı?
elfbhrr sosyeticmavis Yarar tabi ki nem veriyo cilde. Benim rahatsız olduğum ufak kırışıklarım vardı en çok onlar için başladım baya da bi etkisi oldu derinliği görüntüsü azaldı. Tırnaklarıma da iyi geldi aynı zamanda.
Zynpmom Nasıl kullanılıyor kızlar kendimiz nasıl yapicaz ne faydası var 26 yaşındayım şimdiden başlasam diyorum ? Bilgilendirme yapacak var mı ?
sosyeticmavis Zynpmom Kolajen zaten vücudun kendisinde olan bi madde ama zamanla 30 yaşından sonra azalmaya başlıyo. Kolajen takviyesi de cildi yenilemeye onarmaya tırnakları saçı güçlendirmeye yarıyo. Eklem için olanları da var.
leyoon sosyeticmavis Bundan sonra her sene kullanmayı düşünüyorum bende cildime yatırım yapmak adına. Kremlerden vsde çok daha etkili oluyo bu tarz şeyler hem de etkisi kalıcı cildi iyileştiriyo çünkü
sosyeticmavis leyoon Evet ben de düzenli hale getirmeyi planlıyorum. Bi de eczacı sığır yerine balık kolajenli olduğunu daha etkili olduğunu söyledi o yüzden de ilgimi çekti.
leyoon sosyeticmavis Evet öylemiş bende kullanırken öğrendim o yüzden değiştirmeyi düşünümüyorum bundan alcam hep