Merhabalar,
Oğlum 27 aylık. 2 yasına girmeden kendisine lazımlık almıstık. Arada kendisi oturup cisini kakasını yapıyordu istedigi zaman ben de erken diye ustelememistim. Son zamanlarda yine ciis diyip bezini cikarip oturuyordu. Ben de hazir artik umidiyle kendimi de hazirlayip egitime basladim. Bugun 5. Gunumuz. Ben yarim saatte bir tuvalete goturuyorum. Goturunce cisini veya kakasini yapiyor. Ama goturmezsem unutursam altina cisini yapiyor. 5. Gunumuz ama hala cisim geldi demiyor. Ustune yaptikdan sonra anne ciiis diyor. Gece kuru kalkiyor onda problem yasamiyoruz cok sukur ama cisinin geldigini soylemesi gerekmez mi?
Disari ciktigimizda 1 saat tutup yapmadigi oluyor. Sonra tuvalete oturtuyorum hemen yapiyor. Ama evdeyken yarim saate bir cisini kaciriyor altina. Cok sakin bir sekilde yaklasmaya calisiyorum her seferinde aa altimiz islanmis annecim bunu yikariz sorun degil ama bir dahakine bana gelmeden once haber ver tamam mi diyorum tamam diyor yok ama yine ayni ustune yapiyor.
Daha erken miydi acaba hazir degilmiydi. Ne yapmam gerekiyor bana bir yol gosterir misiniz :(