Ayazinannesiseyda Kızlar bebeğim çok sert şeyleri yemiyor daha sulu kivamda ya da yumuşak kahvaltı tarifleriniz var mı en zorlandigim öğün diyebilirim zaten yemiyo iyice zorlanıyorum
Snowglobe Ayazinannesiseyda yumurta haşlayıp sarısı ile peyniri karıştırın birazda su ilave edip karıştırın. Yumuşak olıyo
SetenayCo Ayazinannesiseyda iki tatlı kaşığı yulaf ununu az suda pişirin, içine bir çay kaşığı kadar pekmez, isteğe göre muz, avokado, elma veya armut rendesi ekleyin, yanında da yatım yumurta sarısını ve 8 aylık olduysa zeytinyağı ezmesi verin.
Ayazinannesiseyda Snowglobe bir yaşında tam pekmezi aç karnins kalkar kalkmaz veriyorum bir karisim yapmıştım iştah açsın diye açılsın diye bekliyorum 😁
Ayazinannesiseyda Snowglobe haftaya giturecegim ben immun44 aldım. Dört gündür kullanıyorum pek faydasını görmedim. Bir de karadut özü keçiboynuzu özü üzüm pekmezi karsitirdim kavanoza her sabah aç karnına veriyorum önce bu kadar değildi bir haftadır ağzını acmiyo
Snowglobe Ayazinannesiseyda benim bebeğim 10 aylık. Çok iştahlı değil her şey yer çok şükür ama çok az yerdi. Şimdi hiç Bi şey yemiyo. Ağzında biriktirip çıkarıyo sonra. Çok sıkıldım artık
Ayazinannesiseyda Snowglobe benimki de öyle bazen korkuyorum cignemeyi yutmayı bilmiyor mu diye işine gelirse pilav cacık tavuk et sucuk verince küçük küçük cigniyip yutuyo bilmese hiç yapmazdi herhalde bunları ama üç dört kaşık anca yerde yrr bunları kendini doyurmaz tarhana favosirisiydi şimdi onu bile yemiyo
Ayazinannesiseyda Snowglobe valla TV ye karsiydim ama TV ile yediriyorum ne yapayım yesin de diyorum. On dk içinde yedirip kapatıyorum
Ayazinannesiseyda Snowglobe bu da öyle tam kuduruk hiç öyle durup TV ye bakmaz on dk maksimum ilgisini çekerse o ara hemen yedirdim yedirdim yedirmedim yemez