Tugceozcetin128 Herkese merhaba,henüz bebek arabası almadık çok kararsız kalıyorum orta bütçe ile önerebileceginiz bebek arabası var mıdır,acil almam lazım 😌 Travel bu arada memnun kaldığınız marka uygun fiyatlı var midir
Madam Tugceozcetin128 yani bende yoyko spin 360 var çokta memnunum ama şuan fiyatı nedri bilemedim 2 sene önce almıştım
expelliarmus Tugceozcetin128 başka bi bebek arabam vardı cok hantal onu sattım joie chrome aldım dolap uygulamasından 2. El ama tertemiz sıfırdan farkı yok. Araba muhteşem kayıp gidiyo resmen hiç yormuyor çift yönlü kullanılıyor travel. Sıfırları 4.500 falan ama ben 1.000 liraya aldım dolaptan. Siz de öyle temiz bi ürün bulabilirsiniz öneririm joie cok iyi
Kayraaa59 Tugceozcetin128 baby plus galaxy kullanıyorum aşırı memnunum. Travel sistem, tekerlekleri büyük kullanırken aşırı rahatlık sağlıyor güncel fiyatını şuan bilmiyorum
Madam Tugceozcetin128 evet sanırım öyle geçiyordu travel sistem biraz büyük bir araba ama bebek çok rahat ediyor çok geziyorsanız birde dağ taş kolay sürülüyor