Sareee11 Sıcaklar bastırdı bebeğim isilik olmaya başladı hergün yıkıyorum ama geçmiyor çok da beyaz tenli ne kdr dikkat etsem yine oluyor var mı öneriniz hanımlar ya ne yapsam önlesem
eceunverkanra Sareee11 Duzenli olarak pamuga icerigi temiz gul suyu dokup vucudunu silebilirsiniz cok iyi geliyor☺️
Umayy16 Sareee11 Ay benim kizmda beyaz tenli hassas cook ciddi isilik oldu kuvetinde yikarken tuz koyduk suyuna bikac dk bekledik o suyla yikadik söndü gecti cok sukur. Burda okumustum bunu ise yaradi gercekten denize sokma imkaniniz varsa oda ayni sekilde hemen iyi geliyo
Nefesin-Annesi Sareee11 Benim kızımda beyaz tenli terlemesini alsın diye ağız mendillerinden koyuyorum sırtına hava alan şeyler giydir ben öyle kurtuldum
Aryagk2021 Aynı durum bzde de var ense ve bez bölgesi öyle 😕 ılık duş ve Krem kullanıyorum bnde başka napılır bilmiyorum
Aryagk2021 Sareee11 kırmızı kırmızı lekeler cıkarmış tı 5 aylıkken o lekeler için avil krem vermişti doktor onu sürüyorum gün içinde geçmiş oluyor
[silindi] Nefesin-Annesi Ay benim oğlumda isilik olmuş mahfoldu kolları karnı yarin goturecem sağlık ocağına
Sareee11 Nefesin-Annesi sadece askılı giydiriyorum altına şort bile giydirmiyorum heryeri hava alsın diye yine aynı kaç gündür geçmedi çok beyaz tenli nasıl kurtulucam bilemiyorum😥
Laylaylaylaylom Sareee11 aynı durumdayız boynu boğaz kısmı alnı isilik oldu hergun duş aldiriyorim krem sürüyorum geçmiyor
Sareee11 Laylaylaylaylom ben de hergün duş aldırıyorum ayrıyetten isilik olan yerleri suyla sürekli siliyorum geçmiyor hangi kremi kullanıyorsunuz siz
Laylaylaylaylom Sareee11 Bioderma atoderm ama doktorumuza danıştık danışmadan kullanmayın herhangi bir krem