Burculicee Merhaba anneler dün oğlum uyurken bezini değiştirdim pipisi dik duruyordu bende çişini yapıcak zannettim ama uzun sürdü bu olay hipospadiası var acaba tuvaletini mi yapamıyor diyeceğim bezini dolduruyor da bilmedim yoksa normal bi olay mı bu
Divayorgun Burculicee benimkide uyurken bezini açınca öyle yapıyor. Sorun olduğunu sanmıyorum. Bende çişi var sanıyordum ama yapmıyorda öyle
Mustafanin-annesi Burculicee 2 gün önce benim oğlumuzda öyleydi. Bende çiş yapacak zannettim. Yapmadan bezini bağladım hemen. Başka birşeymiymiş.
Caglarass Burculicee Normal canım. Oğlumun uyku esnasında yada uyanır uyanmaz bezini açtığımda hep karşılaşıyorum
Burculicee Divayorgun biraz uzun sürünce tuvaletinin yapamıyor zannettim hipospadiası var çünkü korktum
Ozelanneozelbebe O iç güdü ile alakalı bende yaşadım ve hâlâ yaşıyorum bezini değiştirirken doktora sorduğumda o istemsiz olur erkek olduğu için dedi
ObirAnnnee Burculicee Gece ne zaman bezini açsam benim oğlumunda öyle oluyor. Sorun olduğunu sanmıyorum.
Balkupum2505 Burculicee 2 yasinda oğlumunda öyle oluyo yani gece uyurken falan bezini aldigimda dik oluyo sorunmuymuş bu 😳
irva Burculicee Normal canım bende açınca bezi öyle yapıyor çişini yapcak sanıyorum ama yapmıyor bezini giydiriyorum sonra.😁 İstemsizce oluyor bu onlarda.
Neslimi Burculicee Bizde de aynı durum mevcut çisi geliyor ama yapamıyor bir de bez baskılıyor ben mesela geceleri zıbını bağlamam rahat etsin ki özellikle büyük zıbın giydriyorum bazen kucağıma alıp çişe tutuyorum genelde yapmaz yan yatınca çişini yapar
Madam Burculicee canım onu yapıyorlar zaman zaman daha göreceksin pipisinde sertleşme oluyor ama çocuk bişey hissettiği veya bir sıkıntı olduğu için değil tamamen iç güdüsel erkek olmasıyla alakalı kafana takacağım birşey değil