Duyguselvij Kızlar çok az kendi başına oturtabiliyor bi doktora başvurmam gerekiyor mu bu aylarda desteksiz oturması gerekmez mi ?
Yusaydef Duyguselvij e benim bebeğim 6.5 aylık bir iki saniye oturabiliyor desteksiz daha erken değil mi ? Bilenler beni De aydınlatsın
Birkedibirbebekkkk Duyguselvij 9. Aya kadar vakti var. Ayrica kilo ile de alakali. Benim oglum tamamen devrilmeden desteksiz sekilde 11. Ayda oturdu. ☺️ Sagliksal bir sorun yoksa endiselenmeye gerek yok.
Aliasafinannesi27 Duyguselvij daha küçük annesi oturma minderi ile destekle sürekli omurilik tam 6. Ayda gelişmesini tamamlıyor o yüzden korkma zamanla destekli oturmadan desteksize geçiş yapacaktır o daha bebek korkmani gerektirecek bir durum yok
Littlebird Duyguselvij 2 gün geç kalmış 🙈 Benimki 7 aylık desteksiz oturmaya başladı hiç aklıma doktor gelmedi. Geç kalmış birşey yok merak etmeyin
Mustafatma Benim bebeğim de 6ay10 günlük 30 sny kadar oturabiliyor ama her bebek aynı değil. Anca öğrenecekler ❤️
Minkpndam 8 aylık olmak üzere oturuyor ama arada devriliyor dönmeside geç oldu 7. Ayda kafama takmıyorum dönme meselesini çok takardım şuan fıldır fıldır evin içinde
Minnakordek Duyguselvij 7 aylığız kendi başına hiç oturamiyor hop sağa hop sola hop öne devriliyor hiç birşey olmaz
gulay-34 Duyguselvij bizde 6ay 2 gunluguz benimki de hemen devriliyo kitaplarda internet sayfalarinda yazan gelişim akışları birden gelmiyor çocuklara zamanla gelicek güncellemeler ❤️