Gizemu0109 Kızlar bebeğim 9 aylık. Sabahları 5 buçuk 6 gibi uyanıyor gece uykusuna en geç 9 da geçmiş oluyor fakat neden erken uyanıyor anlamış değilim. Daha önceleri 8 e doğru uyanıyordu son bir aydır böyle.. ne yapmam gerekiyor
Teemo07 Gizemu0109 14 aylık, sabah 5 bucukta kalktık. 8 bucukta yatıyor genelde güya, Bayadır bu şekilde erken kalkıyor. Artık bayılcam. Daha 8 i görmedim.
Evolit Gizemu0109 ee büyüyünce de mi uyumayacaklar dokuza kadar falan 🤦🏻♀️ Benim kızım 4 aylık bizde altıyı zor görüyoruz.
Benkimimki Gizemu0109 Ben bebeğimi sallayarak uyutuyorum bi ara benimki de yapıyodu onu saat 5dedi mi alarm çalmış gibi uyanırdı. O dönemde eğer aç değilse direk alıp salladım ama hiç konuşmadım ki uykusu iyice açılmasın ilk zamanlar 1 saat salladım uyumadı ama uyuyana kadar pes etmedim bi süre slnra sallama dakikalarım da azaldı en sonunda uyanmamaya başldı
Gizemu0109 Pembecik gece beslenmesi iyi yani dört beş defa uyanıyor emmeye. Zaten memede uykuya geçiyor sanırım o yüzden kalkıyor çok
Gizemu0109 Teemo07 normalde 13-14 saat gece uykusu olması lazım ama maalesef.. uykularını alıyorlar desem 13 saat uyumuyorlar ki..
Gizemu0109 Evolit 9 mu :) keşkee.. bence hiç bu ümide kapılmayın benim kızım yedi aya kadar 8 e doğru kalkıyordu sonra 6 oldu 😂
Gizemu0109 Benkimimki benim kızım da uyanınca meme istiyor biliyorum aç olduğundan değil ama meme vermesem de ağlıyor.. sizinkinin gece uykusu düzeldi mi peki
Zlm Gizemu0109 daha erken uyutsaniz uyaniyo mu yarım saat yarım saat erkene almayı deneyin uykusunu en azından gece dinlenirsiniz
Gizemu0109 Zlm daha erken uyutmayı denemedim 8 buçukta uyuyor zaten. Daha erken uyutsam daha erken uyanmaz mı ki ?
Evolit Gizemu0109 moralim bozuluyo işte bak böyle olunca 🤦🏻♀️ hep böyle oluyo ama 😅 hiç mi ümidimiz olmasın hiç mi hayal kurmayalım hep mi hevesimiz kursağımızda kalsın yaaa 😅
Benkimimki Gizemu0109 Yani gece yine uyanıyo mama için ama devamında hemen kendi uykuya geçiyo. Ama hala uyuyamadığı benim salladığım oluyo
Zlm Gizemu0109 yani gün içinde oratalama 13 saat oluyo da uykusu erken yatırmayın ama geç yaptırınca geç kalkmadiklari için erken yatırımcı daha erken kalkar mı bilmiyorum 😄
Gizemu0109 Tugba06 gündüz uykusunu iyi almamış, oda yeterince karanlık değilse vs sebepleri varmış ben de yeni okudum
ikimelekannesiiiii Gizemu0109 benimki 2 aylik bizde sabah 5 bucuk 6 gibi kalkariz daha yeni uyudu gecede elli kere kalkar saatlerce uyumaz
Mervealii2 Gizemu0109 ben aylardır böyleyim ve sebebini bilmiyorum mahvoluyorum 5 de ayakta ilk uykusu da ondan önce olmuyor…
boncukum06 Gizemu0109 7buçuk aylığız ve aynı bes bucukta ayaktayız şu güne kadar ıkı defa yedıde kaldık ondada korktum bişeymi oldu cocuga dıye ben uyandırdım🤣
Bbilgilii boncukum06 sjshshh buna güldüm . Biz analar hem uyusun diye gözünün içine bakarız hem uyusa niye uyudu 😂
Evolit Gizemu0109 olsun ben burda alıştım zalim annelere 😅 şaka bi yana sağlık olsun ne yapalım. İnsan anne olunca her şeye alışıyormuş meğer 🤭