bos11 Merhaba hanımlar , prima fiyatları e bebek ve Migros’ta nasıl farklı olabiliyor ? Ve bu fiyat farkı 5-10₺ filan değil misal 1 numara 70 Li e bebekte 137₺ iken Migros’ta 219₺ bu farkın sebebi nedir ?
Daenerys bos11 serbest piyasa. Herkes istediği fiyattan satabilir. Ben buraya post açıp prima bebek bezi 1000 tl diyebilirim almak isteyen alır. Öyle düşünün. Yani bu ihbarlık bir durum değil tvde dedikleri gibi 😂
LadyGugu bos11 Migros indirimsiz genelde yüksel fiyatlı satar ürünleri. İndirim zamanı da diğer mağazaların daha altında fiyatlara düşürdüğü bile olur. 1-2 ayda bir bezlerde büyük indirimleri oluyor.
Asyaveannesi04 bos11 Migros herşey de olduğu gibi onda da fiyatları yüksek tutuyor ebebekten aldım hep şimdiye kadar en uygunu prima için
Gmznr2909 bos11 sana bir şey söyleyim ben hep prima kullandım sonradan baby turko ya geçtim kesinlikle aynı kalite ben bu kadar iyi beklemiyordum prima pisik yapmaya başlayınca değiştirdim bir deneme amaçlı aldım 3 aydır turko kullanıyorum çok iyi gercekten
bos11 Gmznr2909 kessinlikle denemeden çocuğuna beyin iyi gelip gelmeyeceğini anlayamıyorsun bazen doğruyu bulduğunu sanıyorsun ama bi süre sonra çocuk ona da tepki vermeye başlayabiliyor söz konusu bebekse stabillik asla yok
lux33 Gmznr2909 kesinlikle baby Turco mükemmel bı Bez sleepy sızdırma yaptı baby torco aldım ne pişik oldu ne bişe zeytinyağli olduğu için sanırım ,eşime biri bebek bezi vermiş işyerinden Molfix vermiş ondan bile memnun dglm Molfix bitsin hemen baby turcoya döncm
Elevka_96 bos11 migros bazen ikinci ürüne indirim yapıyor ama fiyatları yüksek tutuyor. Bence indirim takip edin ben premium care aylık paketi gecen hafta 220 ye aldım.
Guneskiz48 bos11 migros ara ara indirim yapıyor ve en uygun orası oluyor ben genelde ondan alıyorum prima premium çare kulot bezi
[silindi] bos11 mal giriş tarihi ile ilgili oluyor genelde ebebek atıyorum 2021 stoğundan satışa dvam ediyordur migros 2022 stoğundan. mal alış fiyatları farklı oldugu için satışta farklı oluyor. ancak migros genelde fiyatı yüksek tutup indirim zamanı hiç göremeyeceğiniz kadar düşürüyor takip etmek lazım. ben de prima kullanıyorum hep migros indirimden stok yaparım.