Zeynepnazinannesi Normal de 24 ünde olmam gerekiyordu olmadım bugün test yaptım tek çizgi çıktı ama ay bitecek olmadım 8 aylık kızım var olduktan sonra allahtan ama başına gelen var mı böyle geciken ?
Emsa Zeynepnazinannesi bende dun ayni seyi yasadim gecikti benimkide bu sabah oldu sukrettim spiral koydurmayi dusunuyorum artik bes aylik kizim hamile kalsam ona yazik
Bereninannesi Zeynepnazinannesi bu ay beş gun gecıktı benmkıde beşıncı gun geldi benmde kızım 7.5 aylık dediğinz gibi oluncada Allah dan aldıracak halımız yok ama korkmuştm yinede hamılelıklerm riskli gecıyor.. muhtemelen havalardan olabılır bırde bende spiral var oda gecıktırıyor olabılır sızdedr varmı
smsmzyc Zeynepnazinannesi geçen ayın 6sında oldum hala olamadım 🤦🏻♀️ Hamilelik olduğnu sanmıyorum ama içimde hafiften bi korkuda yok değil. Test yaptım tek çizgi çıktı bilemedim. Bebeğim 6 aylık olacak🙈
Zeynepnazinannesi Emsa Yaa evet bende ondan korkuyorum test yaptım çıkmadı ama ay bitecek diyorum düşün düşün aptal gibi oldum
Emsa Zeynepnazinannesi benim basim catliyor inan esime dedim oyun havasi acip oynuyor bana sariliyor olsun beraber buyurler diyordu sonrada hamile degilsin dedi abartiyon dedi hakliymis 😁du a ettim bol bol rabbim hakkinda hayirlisini versin zor bisey bu sitresi yasamak
Mesude29 Zeynepnazinannesi Benim bebeğimde 9 aylık ben daha hiç olmadım🙈 1 seneye kadar normalmiş ve olsan bile düensiz olmasında normalmiş öyle diyorlar🤔 vücut anca toparlanıyor birde emzirdiğimi için galiba 😊
Zeynepnazinannesi Mesude29 Evet emiyoruz yaa Inşallah öyledir ama ay bitiyor bide o var bende 6 ay sonra olmuştum
Zeynepnazinannesi smsmzyc Yaa evet bende de o korku var bende 24 ünde oldum bidaha olmadım bende test yaptım tek çizgi çıktı. Ama bu ay herkeste bir düzensizlik var herhalde havalardan. İnşallah öyledir
Zeynepnazinannesi Zeynp Malesef olmadım ama testte yaptım tek çizgi çıktı ister istemez bi korku var içimde
Miro Zeynepnazinannesi benim de 2 aylık oğlum var henüz olmadim bende ama ilk 1 sene düzensizlik oluyormuş cok normal dedi ebemiz emzirdigimiz için duzensizlik olabiliyor