Meryemce25 Kızlar Ella hapını kullanan var mı? Sonuç ne oldu ?Etkili mi acaba?🥺 Kondom yırtılması sonucu içtim. Çok stresliyim
Saudade Meryemce25 prezervatif varken bile mi içe boşalma yapıyorsunuz, asla guvenmem oyle olduysa oldugu halde geri çekilmede olmalı
Dileksadan Meryemce25 ben 3-4 kere ictim o hapı bence tamamen koruyo ama iliskiden sonra ne kadar kısa sürede içersen o kadar etkili olur.
sevim_kos Meryemce25 ben 4-5 kere kullandım. Etkili diye düşünüyorum çünkü tek korunmasız ilişkide hamile kaldım. Normalde korunuyoduk 1 kere korunmadık ve ilaç içmedim hamile kaldım her duyan şok oldu. Demek ki onları içmesem o zamanlarda hamile kalma ihtimalim yüksekmiş. Ama kullandım hamile kaldım diyeni de duydum.
Meryemce25 Cemile12213 Karın ağrım oldu.Göğüs hassasiyeti.İştahım açıldı.1.5-2 haftada 2 kilo aldım.Ben de araştırmıştım da dedikleri kadar var.İlk kullandığım birkaç saat ellerimde uyuşma vardı.
Meryemce25 Adet oldum ya kızlar çok şükür.O kadar stresli bir haftaydı ki anlatamam.İlacın da etkisi duygusallık da var sanırım.🥺 Etkili olmuş demekki.Çünkü ben tek seferde hamile kalmıştık küçüğümde.Günü günündedir hastalıklarım. Çok korktuk eşimle ya 🥱