Sevgincee Bebeğim 10 aylık ve geceleri hiç uyumuyor gündüz uykusu güzel uyuyo gece sürekli agliyo uyanıyor tavsiyeniz var mı artık takadim kalmadı uykusuzluk yorgunluk 😔😔
57600 Sevgincee acaba neden uyanıyor ? Açlık ? alt ıslaklığı ? Nazar ? Güven ortamı ? Ayrılık Kaygısı ? Atak Dönemi ? diş dönemi ?
yasacmalamalo Sevgincee valla biz de aynıyız canım dişler çıktığından beri böyleyiz inanir misin gündüz de uyumuyor az uyuyor
Sevgincee 57600 karnı aç değil emmiyor çünkü.alti da temiz oluyor gün için de hiç bırakıp bir yere bile gitmem hep bebeğimle korku olsa anlamadık napcami da bilmiuorim
BirAlparslanAnnesi Sevgincee 1 uzun 1 kısa uyku yapıyorsa ve uyku aralıkları 2,5 / 3,5 saat şeklindeyse gece uykusu bölünmez ekstrem (diş ateş vs)bir durum olmadığı sürece. Bide bunlara dikkat edin isterseniz
Sevgincee BirAlparslanAnnesi evet ilk uykusu biraz uzun oluyo en fazla 2 saat aksam ustu yarım saat 40 dk uyuyo
BirAlparslanAnnesi Sevgincee uzun uykuyu fazla yapıyormuş. 1,5 saat kafi uzun uykusu için gece uykusuna geçmeden önceki uykusuda taş çatlasın 40 dk kafi.sonra zaten son uykusunun üzerinden 3,5 saat geçince gece uykusuna geçiyorlar
Sevgincee BirAlparslanAnnesi saat kaçta gece uykusuna geçiyorsunuz siz bizim 11 de en erken diğer türlü gece 12 1 i buluyo
BirAlparslanAnnesi Sevgincee benim oğlum 18 aylık uyku düzeni farklı sizinkiyle ama 10 aylıkkende en geç 8.30 da gece uykusuna geçmiş oluyordu
Sevgincee BirAlparslanAnnesi oyyy benim 8de uyur yarım saat sonra en fazla nadiren 9 a kadar uyur sonra uyanir hic daha erkenden uyuduğu gormedim
BirAlparslanAnnesi Sevgincee uyku aralıklarını düzenlemeniz lazım işte bunun için. Ben 6 aylıktan beri aynı sistem devam ediyorum tek değişen uyku sayısı ve uyku aralıkları. Çok faydasını görürsünüz
BirAlparslanAnnesi Sevgincee yapabilirsın merak etme dediğim saat aralıklarına dikkat etmen yeterli inan cok rahat edeceksiniz sende bebeğinde 🌸