Gizemderinlina 4ncü aya müthiş bir giriş yaptık en son uykusundan 2 gibi uyanan kızım daha şimdi uyudu oda çok zor bi şekilde inşallah böyle sürmez bir günlük birşeydir 😱
Sibosunnannesi Gizemderinlina ay sormayin ayni durum bizde de var ne zaman düzene girer ki bu uyku 🤦♀️
Gyed Gizemderinlina bizde 3 ayligiz günler geçiyor büyüyor ama uslanmıyor uyku yok gezmek yok yok yok yok..... 1.sene sonraya gitmek istiyorum...
Baharisilak_38 Gizemderinlina benim bebeğim de 4 ay 21 günlük uyku düzeni sıfır bugün sabah 10 da uyandı tabi arada uyanıp uyumalar oldu ama en son uyandığı saat sabah 10 du ve akşam 5 de uyutabildim oda zorla ağlaya ağlaya uykusu var ama uyumuyor uyusun diye her yolu deniyorum ama yok inatlasiyor.Ne yapıcami bilmiyorum artık🤦
Gizemderinlina Valla 3.5 yasnda bi kızım var hiç böyle seyler yasamamıstım ilk defa cocuk büyütüyor gibiyim 😱 inşallah çabucak geçer
Melis1661 Baharisilak_38 bizde 4 ay 24 günlüğüz aynı durum en son iyice bir ağlayıp öyle uyuyor sorun bizde mi diye düşünüyorum
Semra9613 4 bucuk aylik oglumda oyle.uykuya hasret kaldik biraksan 24 saat uyumaz aglaya aglaya uyutuyorum 10 dk gecmiyor uyaniyor.gece gunduz kavramini unuttuk duzen falan kalmadi duzelecek diyorlar umarim o gunler yakindir yoksa hal kalmadi bende😉
Betujjj Ay malesef öyle gündüz uykuları kıdalıyor 40. Dakikada uyanıyor cok gec uykuya dalıyor uykuya direniyor her sese uyanmaya baslıyor 4. Aydan sonra gğndğ uykuları uazayacak nasıl uyutuyorsanız o sekilde uykularını uzatmaya calısın bebişlerinizi uyku aralıklarına göre uyutun mutlka gündüz 4 defa uyumus olsun bu ay bir de bol bol kucak istiyorlar dısarıya merakları artıyor 1 uykusunu dıdarıda bebek arabasında ya da kanguruda yapın rahatlıyırsunuz✌️👍🥰güçlü olun kolay gelsin cümleten ve yardım isteyin istemeyince böyle yorgun olunuyor kendimden biliyorum🥰🌈