2civcivannesii Birhayal Allah şifa versin korkmayın. Ben profesöre gittim adam bana yatın kalkın dua edin ne hastalıklar var dedi beterin beteri var dedi
2civcivannesii Birhayal evet bir hipospadias li hasta 20 yaşında her yıl ameliayat oluyormuş çok zor olmali
Birhayal 2civcivannesii dün olduk çıktık çok şükür şuan sonda var pipisinde 1 gün kaldık hastanede eve geldik bugün arada ağlıyor acıyor diye kakasını nasıl yapacak onu düşünüyorum beze yapmaz tuvalete de korkuyor galiba acıyacak diye ☹️
Birhayal Yasemin58 narkozun etkisi ile ağladı canım 2 3 saat sonra rahatlamaya başladı geceyi atlattık şükür öyle korkulacak kadar bişey yok
Yasemin58 Birhayal darisi bize canim o kadar kafama takılıyor ki valla uyuyamiyorum resmen herseye hazirim aslinda ilk 2 3 cok zor diyorlar
2civcivannesii Birhayal hangi şehirde siniz özelde mi devlette mi oldu penis eğriliği de var mıydı ve iz kalacak mıymış çok geçmiş olsun inşallah
Birhayal Yasemin58 kuzum valla ilk gün biraz zordu oda akşama geçti yani öğlen 1 de girdi ameliyata 3 bucukta çıktı narkoz etkisi yüzünden ağladı tabi sonra yavaş yavaş rahatlamaya başladı korktuğumuz kadar olmuyor Allah kolaylık versin şimdiden
Birhayal Yasemin58 ağrı kesici calpol ve dolven verdi doktor canım bide pipisinin ucuna sürmek için merhem
Birhayal 2civcivannesii canım sivastayım ben Mahmut aluç doktorumuz çok iyiydi çocuk cerrahı evet pipisinde eğrilik vardı idrar deliği aşağıdaydı doktor güzel geçti ama zorladı biraz diyor pipi eğri olduğu için
2civcivannesii Birhayal idrar deligi ne kadar assagida acaba kaçıncı seviye yani bize sonda takmayacagim demişti size takıldı mi
Birhayal 2civcivannesii bize takıldı canım ama kaçıncı seviye bilmiyorum çok şükür dün sondamız da çıktı oğlumda gayet iyi Bi sorunumuz olmadı kurtardık ameliyattan bugün 8. Günümüz şuan koşuyor bile😃