Masall_moms01 Merhabalar çıldırmak üzereyim size yazayım istedim saatlerdir sallıyorum malesef ayakta sallamaya alıştığı için sallıyorum asla uyumuyır ne yapacağımı şaşırdım yokmu bunun çözümü bebeğim 2 aylık
elzasl1 Masall_moms01 altında yatan sebepler nedir acaba uykusu mu yok karnımı aç Uyumayan çocuğun muhakkak bi derdi vardır
Ilkgozagrim47 Masall_moms01 belki daha gece gündüz ayrimi yapamiyordur. Benim bebegimde oyleydi kac saat sallardım uyumazdi ozdllikle akşamları
Drysn Masall_moms01 bende tam olarak oyleyim 2 aylik bebegim 4 saat salladigim zamanlari biliyorum ve uyumasi mak 40 dk,sonra yine sallamaya devam anlayamiyorum yani bazen oturup agliyorum bir derdi var diye
Gkcylmaaz Drysn maalesef ilk 4-5 ay böyle geçiyor düzen ise daha sonra oturuyor ben 5.5 aydan sonra düzen oturtabildim. İlk aylar aynen sizin gibiydim abartısız 4-5 saat uyusun diye yırtınırdım. Geçiyor sabredin . Bu dönem böyle maalesef
Drysn Gkcylmaaz uyumayinca emmekte istemiyor surekli uyumaya calisiyor uykuya gecemiyor agliyor sizinde boyle miydi
Gkcylmaaz Drysn evet aynıydı. Hatta annem kaldır uyutma derdi ama uyumak istiyor sorun orda zaten . Geçiyor az sabredin 5. 5.5 aydan sonra tamamen geçiyor
Busevedat2501 Masall_moms01 bende ayagımda sallarken çok çektim sonra elyaf yumuşak bir yastıgn arasına yatırdım elleri içinde olacak şekilde iki ucunu tuttum yastıgm elimle öyle sallıyordum 5 dk uyuyordu hemen birde pış pış süpürge sesi açıyordum hala bazen uyumakta zorlasa hemen bunları yaparım ve uyur dene istersen