Meldaguven Kızlar selam biz antalyaya tatile geldik oda sıcaklığı 27,5 derece benim yavrumun ateşide 35,5 terden ateşi düştü sanırım yardım edin nasıl yol izlemem gerek
avokadosever Meldaguven panik yapma canım 35.5 ateş değil birşey yapma sadece üzerini incelt biraz ve takip et yükselirse duş aldır şurup ver sakın sirke falan kullanma havaleye neden oluyormus
Meyra Meldaguven ateşi gayet normal hatta ateşi bile yok neden doktora goturdunuz düşük olduğu için mi ?
EsraTurna Kuzum üstüne çıkar zıbınla kalsın istersen. Duş aldır sirke varsa eğer ateşi yükselirse calpol verirsin
Meldaguven EsraTurna ftsdmrhn Gnllss avokadosever Kızlar doktora götürdüm 35,7 oldu önemsemedi bile doktor gayet normal dedi
ftsdmrhn Odada klima actiysaniz teri sogudundan öyle gozukmustuur. Bence bişey yapmayın tatilin tadını çıkarın 😄 Düşük ateşten bişey olmaz herbalde diye düşünüyorum ki düşük değildir o normal bence
Meldaguven Meldaguven Meldaguven bende farkettim terlediğini ama bu antalya sıcakları nasıl bi sıcak bebeğimi nasıl giydireceğimi şaşırdım hasta olmasın diye uğraşıyorum