1balkizannesi Ağda yapıyordum tüylerim seyreldi, iyice azaldı bende bugün eldiven ile bir deneyeyim dedim👍 Ve başardım genital bölgemi ful eldivenle aldım önceden ağda yaptığım için azıcık acıdı onun dışında ağdadan daha problemsiz oldu.😁😁
dolunay01 1balkizannesi baya ıyı bencede .bıyık ustunu agda bantlarıyla almaktan mı bılmıyorum bıyık ustunde kararma olustu bendede 10 gubdur gozume batıyor .ne fayda eder acaba bılıyormudun
Kadifemsii 1balkizannesi bende genelde eldiven ile yaparım ve bu sayede olduğuna inanırım ki bazı bölgelerde artık çıkmıyor 🙈
1balkizannesi dolunay01 Ruşur taşı tabiki de ben bugün yaptım üstüne bir de bebe yağı oh mis yüzüm tertemiz oldu… Bu videoda anlatıyor birde bu kadının önerileri tutuyor bence.
Kadifemsii 1balkizannesi kesinlikle daha iyi sadece daha bol zamana gerek var 😬 annem 5 dakikada hallediyor kendini . Ama benimki saatler sürüyor
1balkizannesi Kadifemsii Benimki 40 dk sürdü 😁😁ilerleyen zamanlardaki 15 dkya ineriz. Eskilerin işi çabuk olur😍
Ozlem1989 Bende eldiven kullanıyorum üzerinden makine geçiyorum göremediklerimi alıyor çok temiz oluyor