busra9191 kızlar bebeğim 8 aylık olmasına 1 hafta kaldı doğduğundan beri konak problemimiz var doktorumuz bir losyon vermişti onu sürünce geçiyor beklazon ismide sonra tekrarlıyor yine ne zaman sona eriyor başına gelen var mı
Seatib busra9191 geçmeyen konak alerji sebebi demişti İnstagramda hastalanmayancocuk . Bşr doktorunuza danışın
Bglmm busra9191 dalin bebek yağı duş öncesi sürün yedirip yarım saat bekleyin tarayın çıkıyor hemen sonra duş aldırın bir kere yaptım bir daha da olmadı
Kuzeybabyy busra9191 geçmeyen konak bizdedw vardı sekiz ayda geçti denemediğim şey kalmadı burdaki annelerin tavsiyesi ile mustela konak kremi aldım 40 ml. Şampuan değil ama konak kremi yazın çıkıyor. Tek kullanımda konaktan eser kalmadı
busra9191 Seatib evet alerjisi var yumurta ve süt ürünleri için test verdik birşey çıkmadı ama IGe değeri alerji o yüksek çıktı birşeye var belli ama neye var anlayamıyorum artık gerçekten kafayı yicem
Seatib busra9191 geçmiş olsun. Bir de banyodan önce zeytinyağı sürüp yarım saat bekletin sonra tarakla tersten tarayın ben öyle öyle bitirmiştim.
_mmom busra9191 bize doktorumuz alerjsi olanların çoğunun testte çıkmadığını diyetle daha iyi anlaşılacağını söyledi
busra9191 Seatib çok teşekkür ederim denerim bitiriyorum sonra yine tekrarlıyor anlamadım bende herhalde zamanla geçicek
busra9191 Kuzeybabyy bende aldım nasıl uyguladınız peki birgün önce sürdünüz sonra yıkadınız mı haftada kaç kere yaptınız
Kuzeybabyy busra9191 sadece bir kere sürdüm sabahtan öğleden sonra hafif arkaya doğru bastırmadan taradım yıkadım. Duştada hafif hafif tarafım. Yarısı gitmişti iki üç güne kendi kendine soyulup döküldüler