flowerytll Selam kızlar doğum kilolarimla basım dertte 90 kiloya yaklaştım ve artık aynaya bakmak istemiyorum 😔 diyetisyene gidecek maddi imkanım yok şuan sizlerin uygulayıp verim aldığı seyler var mıdır yememek lazım evet ama farklı yapıp fayda gördüğünüz
Elmel flowerytll ben aralıklı oruca başladım bugün canm sabah kahvaltı yapıyorum ara öğünde kahve yanına sağlıklı atistrmalok akşam altı veya yedide son yemeğim oluyor başka hiç biey yemiyorum birde Leslie yapiyorm
Denizmooom flowerytll benim kilom iyi ama adet zamanı cok siskin hissettim bu aralıklı orucu gördüm hem yapması kolay iki günde şişkinliğim gitti. Sabah öğleye kadar kahve çay vs sadece içecek öğlen 12 ve aksam 6 7 arası yemek abartmadan sonrasında bir sey yemek yok ama beniö kilom da sıkıntın olmadıgı içşn cayın yanına abartmadan bişeyler yiyorum baya etkili bence zamanında kilolarımdan bu şekilde kurtulmuşum bu sistemi bilmeden yapmısım 55 kiloya düştüm
Bebegimveben0 flowerytll bende aynıyim :( dogumdan kac ay sonra diyet yapmak lazim bnde onu merak ediyorum
ZMK flowerytll çözüm basit yemiceksin her zamanki şeyler işte tatlı hamurişi yasak bol yürüyüş bol su
flowerytll Denizmooom öğlen kahvaltı şeklinde mı yaptın canım yoksa yemek şeklindede olabilir mi evde ne varsa tabi abartmadan. Umarım bende faydasını görürüm 🌼
flowerytll Bebegimveben0 emzirmeye devam ediyorsanız ağır bı diyet zorlayabilir ama bence doğum itibariyle dikkat edilebilir ipin ucu kaçınca çok.kotu oluyor 😔
Elmel flowerytll canm kendime göre ayarlıyorum bazen 15 dakika bazen yarım saat o günkü enerjime bağlı oluyor
Denizmooom flowerytll evdeyekn kahvaltı işteyken yemek yiyorum ama işte öğleye kadar dayanamam diye yulaf yediğimde oluyor. Ama evde dayanıyorum her türlü
Filz Arkadaşlar diyete ne kadar sonra başlamak gerekiyor benim bebeğim iki aylık başlasam sütüm azalır mı ya
ZMK Filz kim o diyetisyen Allah aşkına ya aksine diyette bol su içildiği sağlıklı beslenildiği için sütü çoğaltır 4 ay ne alaka ha 2 aylık ha 4 aylık diyetle ne ilgisi varmış