Busramaden Degerli_anne oncelıkle saglıklı bır yasam mutlulugumuzun huzurumuzun hıc bozulmaması oglumuza guzel bır gelecek evın kredısının bıtmesı guzel bır araba bırde cok ıstıyorum kendıme oyun grubu acmayı
Degerli_anne Benisahtesevme2 benimde hayalimde ehliyet onu gerçekleştirdim çok şükür ama araba kullanmaya korkuyorum
Benisahtesevme2 Degerli_anne o yüzden dedım ya alıp kullanmak çok tanıdığım var aldı kenarda duruyor😧
Nimetdogann Degerli_anne kamuda kadrolu hemşireyim ama makyaj konusunda çok ilgiliyim ve yetenekli olduğumu da söylerler çok gelin makyajı özel gün makyajı yapmışlıüım vardır o yüzden en büyük hayalim bi gün güzel bir salon açıp hem en sevdiğim işi yapmak hemde kendi işimin patronu olmak :)
Kuzusuannesi Şu an negim 6 aylık çok kucakci bensiz 5 dakika dursa şükrederim, şimdilerde yuz üstü dönüp dönüp ağlıyor :((( Allah’ın izniyle hemen 1 yaş gelsin, tıpış tıpış yürüsün sağlıkla büyüsün.. tek temennim bu duam bu Allah’tan su sıralar..
Elmassss Degerli_anne rabbim herkesin hayalini gerçekleştirmesini nasip etsin sizinde insallwh istediğiniz her şey olsun benim hayalim kendime ait bi araba istiyorum eşimin var ama ben benim olmasını istiyorum 🙂 birde butik açmak istiyorum inşallah bunun ikisini gerceklestiririm 🙂
babyfaceee Degerli_anne online olarak çelik takı vip urunlerin satışını yapıyorum çok güzel bı müşteri kitlem var🙂 hayalim mağaza acmakti bebeğim olunca kaldı. Bir iki yaşına gelirse nasipse istiyorum 🥰
MucizeKalbim babyfaceee bende online iş yapmak istiyorum. Siz nasıl.ilerlediniz. kendi sayfamız vardı satış yaptığımız ama hamilelikte bıraktım şimdi devam edelim dedik ama eski ilgiliyim yakalayamadık siz reklam veriyo musunuz
Oznurkk Degerli_anne atanmak.. o kadar yılı boşuna okumuş gibi hissetmek en yıpratıcı şey. Ve bebeğimin büyüdüğünde her şeyi yiyebilecek şekilde düzelmesi ya da ilaçla da olsa istediği şeyleri yemesini çok isterim. Bebeğim klasik fenilketönüri hastası. Keşke şu 3 ay bir kabus olsa ve bebeğim normal olsa 🥺
babyfaceee MucizeKalbim sayfam var reklam veriyorum sürekli sponsorlu, yada reklam yapan sayfalara ücret karşılığı. Ürünlerde yıllarca dayanıklı olunca garanti verince güzel bı potansiyel yakaladım çok zevkli bı iş 😊 evde zor oluyo biraz o kadar
TlhErva65 Degerli_anne aynen vala bende güzel bir evim olsun güzel eşyalarım olsun isterim arabamız var çok şükür
Aliyeylmz27 Degerli_anne aynn bacım benimde bı evim olmasını çok istiyorum bıktım kıra kıra dolanmaktan 🤦