Ysfmt Evinize gelen temizlikçi kadına ne kadar para verıyorsunuz? Ben saatlik alıyorum.saatine 25lira veriyorum.az mı oluyor bilemedim
ard_ary_1308 Ysfmt az geldi bana.. nerede yaşıyorsunuz ? Bn haftalık 400 veriyorum sabah 9.30 akşam 4.30 a kadar
ard_ary_1308 Ysfmt Konya’da olsa az bnm bi tanıdığım Kilis’te oturuyor o bile günlük 250 veriyor .. zor iş sonuçta başkasının evini temizlemek siz zam yapmak için mi sordunuz ?
Saliha03 Ysfmt Yaa banada verir misiniz özelden numarasını memnun musunuz bi yardımcı ablamız vardı son zamanlarda saçmaladı yarım bırakıyor işim çıktı diyor falan bir daha çağırmayı düşünmüyorum onunla çalışabilirim bende konyadayım
Ysfmt ard_ary_1308 kac saatlik 250mesela.abla acemiymiş zaten.her iş yarım kaldı.kendisi 25 lira dedi ama ben de emin olamadığım için buraya sormak istedim
acemiannedrnm Neslinesli merhaba neler yapıyor mesela ben de siirtteyim yardımcı olacak birini arıyorum
Nimetdogann Ysfmt sizin ki bu devirde az bence her zaman düzenli almıyorum ama geldiğinde cam balkon koltuk silme filan hariç 400-450 alıyor diğer işler için 50 şer kira ekliyor
Nurellaaaa Ysfmt 25 ₺ çoook azzzz. Temizlikçi kadın değilde yardımcı abla desek daha hoş olur sankii.
Eylul06 Yakın zamanda almayı planlıyorum cam kapı normal ev sil süpür tuvalet banyo yıkama mutfak dolabı yüzünü silme 2 de kanepe var onu silse birde balkonlar yıkanacak ne kadar ister ki
Neslinesli acemiannedrnm kapı, pencere ,banyo WC mutfak dolaplarında tam detaylı değil ama yine silme, koltuklara bı bez geçirme.
Ysfmt Saliha03 ben bugün aldım ama hiç memnun kalmadım açıkçası işin yarısını ben yaptım.o yüzden önermiyorum
ard_ary_1308 Ysfmt 4+1 evi tanıdığımın sabah 9 akşam 5 özel günlerde ikramiye bayram harçlığı veriyor bnde veriyorum .. saatlik ilk defa duyuyorum bu işler ya yarım gündür yada tam .. 1 saatte 1 oda bitmez bilemedim 🤷🏻♀️
Ysfmt prensesannesi_34 aymanas.benim çalıştığım kişi ameliyat olacagı için yerine başkasını yönlendirdi bugün.o da pek iş yapamadı