Elifalagoz6067 Bebeklerinizde isilik cıkıyormu cıkıyorsa napıyosunuz bu sıcaklarda oglumda isilk cıktı ya boyunlarinda felan pudra döktüm bide internette okudum oda pudra ve bebek yagii dokmemek gerekiyormuş🤷🏻♀️
Balkizlarim Elifalagoz6067 her gün yıkayın gerekirse sabah akşam , yada öğle akşam yaz aylarında daha çok olabiliyor 🍒
tektanem Elifalagoz6067 gül suyuyla silebilirsiniz gün içerisinde bol bol ılk duş amalesef bu sıcaklar kaçınılmaz oluyo
Helbetyakalayamambeyefendi Elifalagoz6067 doktora sordum bebekler icin losyonlar var ondan sürmemi soyledi cok iyi geldi kizima
Nlvdgn Elifalagoz6067 ahh çaresi varsa bana da söyleyin ya .evim çok sıcak kızım hep isilik,pişik.yikiyoruz ama ne bileyim
Ygzpri Helbetyakalayamambeyefendi benim bebeğimde 12 günlük adanayım ve şimdiden isilik oldu hangi losyon adı mey
islimkry Helbetyakalayamambeyefendi hangisini kullanıyorsunuz bizim de acil ihtiyacımız var kızım pişti resmen. Urfa-Antep sıcağında 😰
theAna Elifalagoz6067 oğlum bir buçuk yaşında. Doğduğundan beri isilik olur çok sıcak olursa. Her gün banyo yaptırılmalı banyo yapmadığınız gün temiz bir bezle yüzünü isilik çıkan yerleri silin. Cildiyeye gittik biz banyo sonrası nemlendirici kullanmamızı söyledi doktor. Ter kanalları tıkalı olduğu için öyle oluyormuş. Çok sıcakta tutmayın veya kat kat giydirmeyin.
Lavinia_1 Merhaba mustela cicastela kremi mutlaka kullanın anında etki ediyor günlük tahrişleri cilt sorunları isilik her bakımdan çok etkili