ayseeeea27 Anneler selam, 2 gün önce spinal sezeryan ile doğum yaptım. Fakat göğüs uçlarım batık ve silikon göğüs ucuyla emzirebiliyorum. Ama hiç sütüm gelmiyor hiç ama ne yapmam lazım
Halimea ayseeeea27 cnm ayaklarını sıcak tut , bol bol su tuket , ve bebisini emzir sütun insallah gelir cnm🤗
1996fatma ayseeeea27 hayırlı olsun bebisin canım süt sagma makinesi ile 1 kere sağ farkı göreceksin bende de gelmemişti sagimdan sonra artti
ddm-tekin ayseeeea27 canımm benim de sezeryandan sonra gelmemişti hiç üzülme. Humana stil tee ile rezene iç bol bol. Sıcak bir duş al rahatla internette elle süt sağma yöntemleri var önce masaj yapıp sonra sağıyorsun bir izle. Önce göğsüne sıcak su torbası koy ya da sıcak bir duş al sonra göğsüne videoda anlatıldığı gibi masaj yap sonra elinle sağım yap gelen süt ne kadar olursa olsun kaşıkla bebeğine ver. Tabi sen gelmese bile emzir ve iyi düşün gelecek dolup taşacak diyerek emzir bebişi 🌸
Mavikelebek54 Komposto ve humana çayı icmeni öneririm canım bol bol inşallah sütün gelir stres yapma çok normal 2 günde olmaması