Oldugugibibiri patates kabak vs önce sebzeleri patates kızartması boyutunda kesiyorshnuz buharda haslıyorsunuz. Elinde tutunca parçalanmayacak kadar sert ama agzında oarçalanacak kadar yumusak olacak. İnan başta oynuyorlar sonra yiyorlar . Anlıyorlar yemek oldugunu. Zamanla haşlamalar yerini köftelere kreplere bırakacak ki yiyor hepsinş. Bazı anneşer yogurdu corbayı bardakla veriyor . Ben öyle yapmadım kendi yiyebileceklerini blw kalanını ben yedirdim harmanladım yani. Hiç bogulma tehlikesi yasamadım. Bebek kendi yemeye bailayınca neyi yutup neyi yutamayacagını öğreniyor zaten. Öğürmeye çalılıyorlar başta . Bunu anneler bogulmayla karıstırıyor. Bebek öksürüyorsa ya da cıkarmaya çalışma öğürme gibi bi mücadelesi varsa. Müdahale etmiyorsunuz kendi hallediyor. Ama soluksuz kaldı rengi değişti hiç birşey yapamıyorsa ancak müdahale ediyorsunuz . İyice araştırın. Benden daha bilgililer vardır .Ayrıca yememesine takılmayın anne sütü alıuor kızım agzını iki üç kasık anca sokabiliyorduk . Şimdi anneme bırakıyorum günün yarısında e meme olmayınca yiyor. Yani sizde mama meme veriyorsanız bebek biliyor geleceğini. Elbet birgün yiyecekler kendinize cok yüklenmeyin.