Asyaa34 Merhabalar 9 aylık bebek artık üşür mü sıcak havada yelek vs giydirmeye gerek var mı nasıl giydirmem gerek. Dışarı çıktığım da daha 2 3 aylık bebekler tshirtle çıkmıştı
Melissa3 Asyaa34 5 ay 9 günlük bebeğim çıtçıtlının üzerine kısa kollu giydirmeye başladım ben havalar çok sıcak çünkü, biz nasıl giyiniyosak onlarıda öyle giydirmeliyiz
serayurtsever_ Asyaa34 benim ki 3 ay 27 günlük oldu son 15 gündür sadece zıbınla duruyor evde dışarda da altına sadece ince tayt giydiriyorum. Bizim evin çatısı olmadığı için en üstte de ben oturuyorum o kadar sıcak ki
symnsfkmtr41 Asyaa34 Oğlum 9 aylıkken bu havalarda evde sadece zıbınla duruyordu. Ayağında çorabı var tabi. Dışarıda da tişört ve şort yada eşofman. Havalar bayağı ısındı. Yelek falan kaldırın bence zaten. Bunalır bebiş😇
Aysenurz 3 aylık bebeğimi evde sadece zıbınla tutuyorum kontrol ediyorum ayakları üşürse ince çorap, bacakları üşürse ince bi altlık giydiriyorum gece yatarken zıbının üzerine ince bi altlık üstlük giydiriyorum
Snowglobe Asyaa34 bebeğim 10 aylık. Kışın bile yelek giydirmedim desem yeridir. Üşümez siz büyükleri dinlemeyin. Ben dışarı çıkarken altına kapri y da da şort üstüne de zıbın ve kısa kollu giydiriyorum. Çorap bile giydirmiyorum