cahillesohbetikestim -Cedric karışık kızartma ve şehriye çorbası yapıcam başka bir şey yapacak halim kalmadı 🤣
ofkelisirin -Cedric kayınvalidemlere gidecek gibiyiz onlar da dışardaymış yemek yoksa gitmicez😅😅 Bende yapmamıştım ama ne yapsam diye düşünüyorum
Elaninannesiiii -Cedric pazar günleri yemek yapmama günüm benim izinliyim 😂 ya dışarı çıkarız yada dışarıdan söyleriz
35lavanta -Cedric Fırında kıymalı patates yemeği yaptım üstünü biber domates soğanla süsledim bir kaç dişte sarımsak attım içine mis gibi koktu ev vallaha yanınada pilav ve cacık bitti gitti işte 😍
superanne2 -Cedric eti hafif yağda kizartip sonra haşlayıp suyuna da iç pilavı yapicam yanına salata yada yoğurt
Kagansmother Bu gun günlerden tavuk galiba herkeste tavuk var 😀 Kiymali kabak ve salata İdil yazar tarihiyle ilk defa yapicam güzel olur inş deneyen varsa söylesin guxel oluyor mu sebze sevmeyengillerden esim ins kötü olmaz
-Cedric Kagansmother aman sevmiyorsa kendisi yapsın siz faydalanın . Şu yemek seçici eşlere de tav oluyorum, gören dicek analarının evinde hep et lokanta usülü yemek vardı.😄