Nzldrtr 10 günlük bebegim var mecburiyetten sezeryanla alındı ve taburcu oldugumuz gün sarılık oldu degeri 19.4 dü bi gece ısık altında kaldık hastanede bugün 10 günlügüz ve yine 19 cıktı. Tekrar yatısa aldılar ışık tedavisi alıylruz ve busefer ışık altında ama bi anda 3 bez degişiyoruz ve simsiyah sıvı kakasını yapıyor sizce normlami birde. Bu sarılıgı nasıl atlatıcaz yardımcı olun lütfen 😔😔😔😔
asel_asya61 Nzldrtr sarılığın tek tedavisi bol bol emzirmek. 1 saatte bir emzirmelisiniz uyanmıyorsa bir şekilde uyandırmalısınız.
premses_annesi Nzldrtr ılk dpgdugunda bebeklerın mukus denılen asfalt rengınde kaka yapılması botmal sayılmaktadır 👍
Arvenceren Nzldrtr süt yeterli gelmiyo olabilir bnde sezeryan oldum süttüm azdı sarılık olmasn diye mama verdm çok şükür 3 aylıgz olmadı hiç doktor sanada diyebilir mamaya başla diye hem emzr hem mama ver aç kalrsa sarılık oluyomş bebekler
Neslihankarabal Nzldrtr bol bol emzir baksa sansin yok. Et suyuyla pismis corbalarla beslen ki sutun kaliteli olsun. Ve cocugundan needeyse memeyi hic cekme. Bizde sarılık gecirdik ama en fazla 11.8 oldu simdi 23 gunluguz sarılıktan eser yok şükür
Fneva Bizde 5. Gün fototerapi aldık. Sonrasında hergün her saat başı emzirdim bir daha yükselmedi ayrıca da gün içerisinde 1 kere çok az şırıngayla şekerli su verdim sarılığa iyi geldiği ini söylemişti herkes