Senem45 canım kullandığın mamanın içeriğini araştırdın mı aptamil bebelac içlerinde Palm yağı var ve çocuga zehir içiriyorsun aptamilin içerisinde yoğun şeker var benimde kızıma doktor aptamilin verdi ben denedim çocuk fışkırtıcasına kusuyodu sonra mamayı değiştirdim sma ya geçtim ilk ve yeni anne olduğum için içerikleri hakkında çok bilgi sahibi degildim zaman geçtikten sonra çok araştırdım sma ya da anne sütüne en yakın deniyordu maalesef anne sütüyle alakası yokmuş bende golden goat 1 e başlıycm ve içeri en temiz anne sütüne en yakın mama içinde kanserojen madde yok yağ vs yok bende golden goatı araştır golden goat yerine baby goatı sakın tercih etme kullandım kullanmaz olaydım bebeğimi kabız yaptı golden goata geçtik araştır mamadan kaynaklı genelde ve bize reflüsü için toz gaviscon bebekler için olanı verdi doktor kusması azalmıştı zaten zamanla geçiyo benim kızımda 4 ay 3 günlük herşeyi deneyerek öğrendim emin ol hipp combiotik mamanında içeriği kötü ama sen bilirsin Palm yağı olan mamaları asla tercih etme cocugun ilerki yaşta kansere çeviriyor allah göstermesin bnce mamayı aldığında emin ol içeriklerini araştır aptamil dünya sağlıkla örgütü tarafından yasaklanmış ama ne hikmetse bizde birinci sırada geliyo bu kadar uzun yazmamın sebebi kendi çocuğum gibi gördüğüm için yazmakta istedim herkes faydalansın bebeklerin ilerki yaşlarında sıkıntı olmasın diye yazdım ama tercih senin bu arada kusması içinde reflü yatağına yatır mama verdiğin zaman arkasından mutlaka su ver çocuga doktorlar önermiyorlar ama mama yediyi için çocukların içi yanıyo su yüzünden de çocuklar huzursuz oluyo ben kendi kızıma veriyorum hiç birşey olmuyo merak etmeyin kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım ama minik bebeklerimiz hepimiz için değerli 👼🏻🥰