Halime0638 Goz muaynesine goturucem ama daha var sizede sormak istedim bebegim 3 ay 14 günlük bir gözü normal ama diğer gözü ice kayiyor herkes bunda şaşılık var doktora götür şaşı bu diyip duruyor moralim bozuldu normalmi sizlerdede varmi
Gokcennderenn Halime0638 erken götüreblrsn özel doktoru varsa oda ilginebiilir söyler terslik varsa. Ama Allah korusun şaşılık bile olsa çok küçük olduğu için düzeltme oluyor inanin
Rumeysa28 Halime0638 bende de vardı şaşılık bebekken takmaya başlamışım 23 yaşındayım hala gözlük bende
Halime0638 Gokcennderenn devlete cok vsr randevu icin ozele goturcem ama suan durumum yok maaşı beklemem lazim 1 bucuk hafta var o zaman goturcem ama korkuyorum da 3 aylik bebekte normal mi sizce
Gokcennderenn Halime0638 yani benim kızım da yukarı doğru içine doğru çok bakıyordu iki gözü de ama bişey çıkmadı
Halime0638 Rumeysa28 tamamen şaşılık yok bi gözü duz bakıyor digeri ice kayiyor her xaman oyle bakmıyor yani ama sık sik kayıyor gözü mesela bi seye cok odaklanirsa da şasi bakıyo falan