Ozgemre Anneler bildiğiniz iyi bi ortopedi doktoru var mı oğlum da kalça da gelişim geriliği çıkmaya müsait dediler özele götürmek istiyorum
Nurellaaaa Ozgemre Canım Sincan Lokman Hekim Hastanesin de bi prof vardı adını hatırlayıp yazıcam sana çok iyi bir doktor.
miniikmucizeem Ozgemre bende burada bekleyim salı günü bizde a life pursaklara götürcez kaç aylık sizinki ne dediler ?
Nurellaaaa Ozgemre Doç. Dr. M. Uğur Mermerkaya Canım bu doktor ismini arat bak yorumlarına falan Rabbim şifa versin miniğe
Erv 5806derya sehir hastanesinde bu doktor ama asistanlari bakiobizide buna yonlendirmislerdi ordakiler ama asistanlari bakti
miniikmucizeem Ozgemre bizde 3 aylık gittiğimizde gelişim geriliği var dendi sol kalça da 3 haftadır çift bez kullanıyoruz salı kontrolümüz var içim içimi yiyor açılarınız kaç çıktı ? Korkulacak birşeymi bu delircem de.
Ozgemre miniikmucizeem Canım açılarını söylemediler takip gerekiyo dediler ama riskli her an kalça çıkar dediler korkudan ölüyorum bende altını değiştirmeye korkar oldum prof. Gittim 2 ay bekle dedi anlamadım ki başka doktor arıyorum
miniikmucizeem Nurellaaaa merhaba ben doktora sordum fakat ilgi alanım değil pediatrik doktoru görmesi gerekiyomuş