pingupingu9 Kızlar bebeğim 5 aylık oldu bugün, 3 4 gündür sağ memeden emmiyor ağzını bile sürmüyor sola geçiyorum tereddütsüz emiyor. Göğsüm çok açıyor sağıyorum bende:( Ne yapmam lazım?
Deross pingupingu9 sağ memeyi emerken yönünü değişmeden sol memeyi verin bacakları sırtınıza doğru gelecek yani…diper bir yöntem de uyurken o memeyi verin
Yasemin38 pingupingu9 canım bazı dönemlerde göğüse yatış şekli bebeğe ters geldiği için emmek istemiyorlar. Sabırlı sakin olarak sol göğsüne yatırır gibi vermeye çalış sağ göğsünü zamanla düzelir merak etme.
Mercimek_Alp pingupingu9 benimkide sol memeyi almiyordu 2 3 ay devam ettirdi simdi 7 aylik normale döndü boyle bi huy mu ediniyorlar bilmiyorum ama düzeliyor
pingupingu9 Deross sanırım verem aşısı olduğu yeri yara olmuş ona temas ediyor diye emmiyor olabilir mi?
pingupingu9 Yasemin38 sanırım verem aşısı olduğu yeri yara olmuş ona temas ediyor diye emmiyor olabilir mi?
Eessiinn pingupingu9 Tazyikten dolayı emmek istemiyordur. Yatar gibi geriye doğru yaslanın memenizi de makas yaparak emzirin. Bu şekilde az da olsa tazyiki engellemiş okursunuz.