cocoblog1 Kızım 5.5aylık sürekli bacaklarını kasıp açıyor bunu yaparken nefes nefese kalıyor ve nerdeyse bizi duymuyor çıldırmak üzereyim unutturmaya çalışıyorum unutmuyor durmuyorda sürekli yapıyor böyle bir durum yaşayan varmı çıldırmak üzereyim
Sallanansandalye cocoblog1 benim kızım da da olmuştu 6 aylık civarıydı. İdrar yolu enfeksiyonuymuş. Kaşıntıdan vs yapıyormuş. İlaçlarını kullandık ama huy kaldı şimdi de istediği şeyi yaptırmak istediğinde vs sıkıyor kendini ama ilaçtan sonra çok azaldı
ftmgz cocoblog1 idrar testi verin değilse mastürbasyon olabilir üzerine düşmemeye çalışın farklı şeylere yönlendirmeye çalışın
cocoblog1 Sallanansandalye yaa gerçekten mi içim rahatladı bir nebze internetten bakıyorum çocuk mastürbasyonu falan yazılmış Allah’ım ben naparım diye düşünüyorum kara kara bizim de umarım geçer unutturmak için birşey yapıyormusunuz
Sallanansandalye cocoblog1 yani dikkatini dağıtmaya çalışıyorum demek isterim ama ben üstüne düştükçe daha çok yapıyor gibi huy oldu. Doktora anlatın sağlık açısından sorun yok derse üstüne düşmeyin. Garip davranışları da keşif amaçlı huy edinip unutuyorlar zamanla. Önemli olan bizim akıl sağlığımız vallahi😅 10 aylık oldu benimki ama asıl önemli olanın bu olduğunu yeni idrak ediyorum😂
cocoblog1 ftmgz elimden geldiğince boş bırakmıyorum dikkatini dağıtıyorum ama unutmuyor yineliyor devamlı,birde mastürbasyon dedikleri olay için çok küçük değil mi
ftmgz cocoblog1 geneldeyaşından sonra deniliyor ama erken dönemde görülüyor bende burda annelerin postlarından çok denk geldim Benin kızda bir hareket var onu yapar nasıl ayırt edeceğimi sormuştum . Oynar gibi yapıp poposunu yerde bastırıyordu ama yapmıyor artık biz müzik açarsak yapıyor
cocoblog1 ftmgz ben bununla ilgili hiç post görmedim o yüzden çok korktum nadir birşey mi diye teşekkür ederim çok üzgünüm :(