Alparslanmomss Merakliduygusall Rmystnhn Vegaferon bizim sağlık ocağı da verdi içerisinde paraben olduğu için hiç kullanmadım onun yerine microfer aldım ama oda gaz yaptı sürekli ıkındı yavrum bizim doktorumuz da bestiron verdi
Rmystnhn Alparslanmomss bende bestiron aldım onu kullanacagim.ama kaç damla vereceğim ona karar veremedim
Aysegulkrsd Rmystnhn kanlı kaka yaparsa hemen degıstır sidefer aldık cok memnunum vegaferon kanlı kaka yaptı bızde doktorum ıyıkı vermemısın dedı ve sureklı bagırıyo du bebegım bıde dıste leke yapıyomus dırek eczaneden sidefer al cok rahatz biz
Rmystnhn Aysegulkrsd vermeyecem artık.bestiron sipariş verdim bı onu deneyelim.sideferle onun arasında gidip geldim inşallah fayda eder
Aysegulkrsd Rmystnhn sidefer 100 tl ye almıs yık en son vala bebgınızın durumundan anlıyosunuzdur zaten siz daha iyi en iyisi vermeyin bosverın 8 damla verıyorum ben su an kılo 9100 ama daha doktora gtmedım
Rmystnhn Aysegulkrsd tşk ederim eğer bestiron da rahatsız ederse sidefer alacağım yorumlarından herkes memnun