Esra26 Hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladı bebeğim. Üstünü değiştirirken özellikle kıyafetini giydirirken ağlıyor. Her zamanki gibi giydiriyorum farklı bir şey yapmıyorum. Neden böyle yapıyor anlam veremedim. Yaşayan vardır illaki neden olabilir 🤷🏼♀️
Deletedmom_21 Esra26 kac aylik bebeginiz genellikle 11 veya 12 aylik olanlar bebekler yapıyor diye biliyorum
snil Esra26 Çoğu bebekte yaşanıyor bu durum normal ☺️ Bir de kızımın tişörtünü giydirirken bi kere kafasına takıldı, hemen çıkardım ama anlık korktu. O korku haftalarca giyinirken çığlığa dönüştü 🙃 Belki öyle bir şey olsuysa aklınızda bulunsun
Duyulurum Esra26 oğlum 21 aylık bu huy dönem dönem gidip geliyor. Benimki babasının yanında uslu duruyor o yüzden evdeyse onun yaninda yapıyorum bu işleri
tineanigra Esra26 çok normal benimkiler 11buçuk aylık son 2 aydır ikisiyle de hem bez değişimi hem kıyafet değişimi için savaşıyoruz 😂
Beyza_momss Esra26 8 aylık kızım son 3 4 aydır yapiyo bunu giyinirken soyarken bişey yok ama giydirmeye başlayınca savaş cikiyo resmen 🤣
Oykunil Esra26 bizim 6 aylık doğdu doğalı ağlıyo üstünü değişirken yaa Suan değişmeye çalışıyorum döbğyo sürekli dönmeye çalısıyo bacağını tutuyorum ağlıyo çığlık bez de de aynı kaç kere kaka oldu yatak yaa😂