Hellomoto Kızlar evlenmeden aşırı çok sivilcem vardı Bi hap kullandım geçti ama izi kaldı nasıl kurtulabilirim hiç geçmedi 3 senedir Bi krem varmı yüzüm yağlı bazen sivilce yinede çıkıyor en çok izleri rahatsız ediyor beni
Irem4772 Hellomoto benimde öyleydi burda (mardinde) bi eczanede leke kremi yaptırdım 500 lira küçücük kutu ama tam 1 ay yetiyor 3 ay düzenli kullandım lekelerim bayağı bayağı azaldı ilk başlarda hafif hafif soyuldu yüzüm ama şimdi gayet iyi temiz deri çıkıyo
Irem4772 Hellomoto ve her ay sivilce çıkaran ben artık bi sivilce bile çıkarmıyorum ve bunu kreme bağlıyorm
Zehraalparslan Ayni dert bende de uzun zamandir bi ara cok kremler kullandim baya hafiflisti ama artik ise yaramiyor bide emzirince antibiyotikli kremler kullanamiyorum cildiyeye gidicem haftaya insallah yinede bende burda bekliyim belki faydali bir yorum gelir
Hellomoto Zehraalparslan geçmiş olsun Bi git bakim ne der banada soylermisin belkide Bi krem falan yazar ben bebekle gidemiyorum
Zehraalparslan Yani soylerim tabiki de ama kisiden kisiye degisebilir kendin gidip bi gorunsen daha iyi olur