Esraanne 1 ay 2 günlük oğlum mamasını güzel yiyor anne sütü kesildiği için mahrum kaldı yavrum o yüzden mama neyse ama bir türlü uyumuyor sancısı yok altı temiz karnı tok böyle bi bebek sizce nasıl uyumaz?
defnesmoms Esraanne gaz sancısı olabilir mama çok gaz yapıyo sindiremiyor olabilir o aylarda kızımın tam 18 saat uyumadığını bilirim memede kestirip 2 dk uyanırdı
Ejderhahavva Esraanne malesef uyku konusunda 3 aY kadar sıkıntı bende yaşamıştım çok sukur 3 ay sonunda saat en geç 9 da uykuya geçmeye başlamıştı bence braz zaman her bebek tabiki farklıdır eğer sağlık sorunu vs yoksa bence brz zamana ihtiyacı var sabredin birazcık daha
Esraanne defnesmoms dün doktora götürdüm gaz sancısı yok dedi anlamadım gerçekten neden böyle olduğunu atak haftaları diyorlar acaba o haftadamıyız diyorum 🤷♀️
defnesmoms Esraanne bi yere kadar tutuyo atak dönemleri ama 4 aydan sonra alakası yok hiç tutmuyo artık inanmıyorum yani bebekler her dönem büyüyo değişiyo
Bebeminnie Esraanne ağlamıyorsa uyumasın boşver 😊 zaten ilk 100 gün düzen beklenemez bebeklerden, canı ne istiyorsa onu yapar