Sule18 Sıfır bi kaç kez binildi avm de oda eski Arabam kardeşimdeydi geri aldım bu hediye gelmişti çocuğum gazlı olduğu için bütün kışı evde gecırdık harici kullanmadım son fiyat 500 dür Ankara içi 
Wonderful_mom Sule18 bir kac kez binildi diyorsunuz ama markasi silinmiş.. bir kac kez binmeyle silinecegini düşünmüyorum
Sule18 @yagmursen keşke dikkatli bakıp ınsanların gunahı alınmasa bende bi anneyim elden vereceğim ürünü neden yalan soyleyeyim onu da anlamadım
Sule18 @"Wonderful_mom lütfen yorum yapmadan önce iyice bakın ınsanları neden kendime sovdureyim ? Akıl alır gbi degıl tavrınız ben manyak degılım yalancı da kusura bakmayın ama işinize geliyorsa alırsınız gelmezse almazsınız
yagmursen Sule18 iyi de ben markayı bilmediğim için sekli öyle zannettim, let yazmıyor yıldız cıkmış, gosı soyulmuş c sandım. Sizce haklı değil mi ? :)
Wonderful_mom Sule18 neden sinirlendiniz hanimefendi.. bir kac kez kullanilan bebek arabasinin logosu neden silik olsun ?? Resmen silik yani.. insanlarin gunahina girmeyin..
Sule18 @"yagmursen hediye alan kişiden foto istedim ama ürün bu sekılde geldi cunku kullanmadım ben emniyet kemerinde yazıyor olabilir ama hc farketmedim. Birde yeni seri bu olabilir Yazıyor bi kaç yerde bakıyorum hala
yagmursen Sule18 logoları bu sekilde. Demek ki size 2. El hediye almışlar. Yeni serisinde silik olacagını zannetmiyorum
Sule18 @"yagmursen haklı degıl yalan soylemiyorum kullanmadım kuzum soymus cunku yapışkanmıs zaten o yazılar hatta s de kalkmış
Sule18 @"yagmursen ürün bana kutulu geldi sıfır 😂 bi alemsiniz gerçekten alan kişiyle muhattap olsam çok sevınecegım enazından gelip görür ve kullanılmadığını anlar kulp yerlerine bakarsanız iz bile yok