Mamzelle_Merve57 5 ay 14 günlk bebeğim. istanbul maltepe ataşehirde sünnet yaptırabileceğim hastahane önerisi istiyorum. Yaptıran , tecrübeli annelerden rica ediyorum
MiniKaya Mamzelle_Merve57 ümraniye düşünürseniz çakmak erdem hastanesi zafer beyi önerebilirim benim oğlum 4 gün önce oldu çok memnun kaldık
Syyyy Mamzelle_Merve57 ben Eyüp te genel cerrah Mehmet hatemi beye yaptırdım. Kendi kliniği var orada yapıyor çok memnun kaldım. Çok araştırmıştım ve bizi çok memnun etti. Sünnet yapılırken bizde yanındaydık lokal anestezi ile yapıyor sonrasında da devamlı iletişim halindeydik sünnetten sonra başından savmadı bizi diğer doktorlar gibi.
sb- Mamzelle_Merve57 biz 2buçuk aylıkken tuzlada okan üniversitesi hastanesinde yaptırdık. Prof çocuk cerrahı hoca yapıyor inanılmaz memnun kaldık 🥰
Mamzelle_Merve57 MiniKaya ne kadara yaptırdınx ve ne tür sünnet oldu ? dikişli dikişssiz? süreç nasıl peki agladı mı? nasıl bezliyorsunz acaba?
MiniKaya Mamzelle_Merve57 benim oğlum 19 aylık dikişli genel anestezi ile oldu ama sizin bebeğiniz küçük olduğu için aynı gün lokel anesteziyle yapılır doktorumuz çok ilgiliydi çok memnun kaldık 1350 ₺ verdik lokelde fiyat ne bilmiyorm
Mamzelle_Merve57 Syyyy teşekkur ederm önerinz için amas anadolu yakasındayız biz orası uzak 😔 ayeıca ne kdr ücret ödediniz acaba ? genel olarak nedir ucreti sorusturayım cnku hiç bilgim yok bu konuda