ogrtmnanneee 30 Ağustos 2021 doğması gereken tarih. 9 ay 7 günlük oğlum için atak haftası hesaplar mısınız ? İki gündür geceleri sık uyanıyor da acaba atak haftasında mıyız ?
berna_demir ogrtmnanneee Google atak haftası hesaplama yazınca en baştaki site güzel hesaplıyor aklınızda bulunsun🌸
Sontvbukucu ogrtmnanneee atak haftasındasiniz canim 8 ay 15 gunluk aynısı. 8-10 ay arasi kategoriler atak haftasi uyku gerilemesi cok sık yaşanıyor
ogrtmnanneee AnnaKurt 21 Ağustos’ta doğdu. Ama doğması gereken tarih ile hesaplanıyor diye biliyordum
AnnaKurt ogrtmnanneee Her ikisinde de atak haftasında değil. Daha 2 hafta var atak haftasına. Bence dişten falandır
Gul2107 AnnaKurt atak haftası nasıl hesaplanıyor? Çünkü benim kızımında uyku düzeni vardı uyurken ağlaması filan yoktu şimdi uykusu olduğu halde uyumak istemiyor 4 ay 27 günlük
Tomris4646 AnnaKurt bize de bakar mısınız doğduğu gün 11 Şubat Doğması gerektiği gün 25 Şubat 2022 bu arada
Tomris4646 Gul2107 mesela senin kuzu 38 . Haftada doğdu 40. Hafta baz alınıyor düzeltilmiş olarak ona göre atak haftaları var
AnnaKurt Gul2107 Rica ederim genelde 1 yasa kadar devam ediyor bu ataklar. Vücutları beyinleri büyüdüğü için ister istemez tepki veriyorlar. Kas ağrısı vs oluyor
Ozgemre Anneler biz 3 ay iki günlüğüz 39.hafta da doğdu oğlum 4 aya yaklaştığımız için tedirginliklerim var nasıl hesaplanıyor bende gün sayıyım bari 😂
Sontvbukucu ogrtmnanneee su an 8.5 aylik oldugu için yorum yapamıyorum ama uzun bir atak donemi 🙂🙂🙂🙈🤷♀️ insallah duzeliyordur. Gerci 12. Ayda bir uyku gerilemesi daha bekliyor bizi