Sevdacskn Merhaba . Oğlum 5 aylık emerken kafası çok terliyor su gibi oluyor. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ?😔
Eski9 Sevdacskn benimki 11 aylık oldu sadece kafa saçlar terliyor hep emzirmiyorum ama hep kafa terliyor olabiliyor demekki
Sahrabalam Sevdacskn kızımda öyleydi d vitamini eksikliği varmış duzenlı d vitamını kullanmama rağmen eksiklik çıktı damla sayısını artırdık duzeldı eskisi kadar terlemesi hatta bitti sayılır
Sevdacskn Doktorum normal dedi ama aşırı terliyor kakasını yapmaya çalışınca da zorlanıyor ve terliyor
Aysegul2812 Sevdacskn benim oğlum ds 5 aylık bizde durum baştan beri aynı doktorumuz dedi ki fazla kalorisi emerken atıyor yani emerken çok fazla enerji harcıyorsun o yüzden bazen oyun halisina bıraktığımda falan oluyor dikkat ediyorum çok hareket ettiğinde oluyor genelde
ArdicEge Sevdacskn şu terlemekten cektigim kadar hic birseyden cekmedim vallahi. Oglumda kafası ensesi ter icinde kalıyor emzirirken, uyurken, oyun oynarken vs vs. Yani üşüse bu kadar takılmayacagım..
ZeynepSare59 Sevdacskn benim kızım da 1 haftadır falan öyle çok terliyor kafası boncuk boncuk oluyor, sıcaklara yormuştum ben de