Minikmucizee kızlar e bebekten baston arabam var ama açılıp kapanması o kadar zor ki 2. bebeğimle birlikte hiç yapamaz oldum tek elle açılıp kapanabilen baston yada kabinboy bebek arabası öneriniz var mı acaba 2500 ü geçmezse sevinirim
Selbiyavuz19 Xiaomi bebek arabası inanılmaz rahat şiddetle tavsiye edebilirim tek el ile de kapanıyor çanta gibi kolunuza takabiliyorsunuz ve sürüş olarak da çok yumuşak ben kullanıyorum iyiki almışım Xiaomi Mitu Katlanabilir Bebek Arabası https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mitu-katlanabilir-bebek-arabasi-p-HBCV000007JNNB?magaza=TOPRAK+SHOP&url_src=ios-product-detail Linki hem de istediğiniz fiyatta videolarını izleyin beni daha iyi anlayacaksınız ben 1800 e felan almıştım kasım ayında
Guneskiz48 Minikmucizee bende pierre cardin capsule model var güzel ama benim travel arabam daha rahat geliyor bana
Pelusbattaniye Baby max leaf kabin tipi kullanıyoruz biz. Alalı 1-2 ay oluyor henüz ama şuan için memnunuz. Tek elle açması kapaması çok kolay
seyhannhri Minikmucizee gb kokpit. Ben alrım mınıcık canta kadar oluyor. Hafıfte arabamız kucuk ona da sıgıyor… Bıraz tuzlu ama ıkıncı el alın. Dua edersınız bana..